Jako první se mi do ruky dostal čistič interiéru Auto Finesse Total Interior Fabric & Upholstery. Jak již název napovídá, excelovat by měl především v čištění látkových čalounění a koberců. A nezklamal.
Na začátku tento produkt (stejně jako další produkty značky) zaujme balením. Láhev má zajímavý design a hlavně - je velmi kvalitně zpracovaná s výborným rozprašovačem, který umožňuje velmi přesné a jemné dávkování. Obsah láhve je 500ml.

Nyní k samotným testům. Interiér jsem díky nedostatku času delší dobu nečistil, měl jsem tedy vytipovaná nějaká místa na test

Začneme stropem, na které byly šmouhy od prachu Stačilo lehce postříkat přípravkem, párkrát přejet kartáčkem a po vyschnutí strop vypadá takto Další na řadě byla opěrka mezi sedadly. Ta u mne poměrně hodně trpí, protože v pražských kolonách jí hojně využívám

Dveřní výplň před Dveřní výplň po Detail u vyčištěného madla Poslední, zatěžkávací zkouškou bylo čištění koberce. Zde už to chtělo přípravku o něco více, výsledek po vykartáčování výborný Závěr
Na test tohoto produktu jsem byl velmi zvědavý, jelikož tato značka, resp. její produkty pro nás byly velkou neznámou. Total Interior Fabric & Upholstery rozhodně nezklamal, hlavně bych vyzdvihl jeho výbornou schopnost čistit látková čalounění, která i pěkně oživí. I ostatní povrchy čistí velmi dobře, za dobu testování jsem nenarazil na místo, se kterým by si neporadil. Vůně je jemná, spíše neutrální.
Co se líbilo:
+ Výborný účinek na látkovém čalounění
+ Velmi dobré čistící schopnosti plastů, pryží a displejů v interiéru
+ Velmi kvalitní rozprašovač
+ Malá spotřeba přípravku
+ Pěkný design láhve
+ Příznivá cena
Co se nelíbilo:
- Láhev je poměrně vysoká, je problém ji umístit do některých detailingových brašen
Celkové hodnocení: Výborný